Hvis din virksomhed har medarbejdere på farten eller hvis du selv er meget på farten, vil en VPN-forbindelse give dig en ekstra beskyttelse mod hackere, industrispionage, virus, ramsonware mv.

En VPN-forbindelse fungerer ved at når du går online, så skabes der en krypteret forbindelse mellem din computer og en server hos din VPN-udbyder. Al trafik vil nu blive sendt igennem denne forbindelse og på for de sider du besøger vil det se ud som om at trafikken kommer fra din VPN-udbyder. Det vil sige at al trafik til og fra din computer er annonym og krypteret.

Dette er især vigtig når du er på farten, når du for eksempel brugere fremmede wifi-netværk på hoteller, restauranter, cafeer, hos kunder mv. Uden en VPN-forbindelse vil du være afhængig af sikkerheden på deres netværk.

Alle der opsnapper ukrypteret trafik på netværket vil være i stand til læse indholdet og dette gælder også brugernavne og passwords. Især hvis du logger på hjemmesider som ikke bruger https men kun http i deres adresse.

Desuden vil din aktivitetter på din computer eller mobile enhed være fuldstændigt annonyme. Det vil sige at ingen kan se hvilke hjemmesider du besøger, hvad du læser mv. Selv om du ikke besøger kontroversielle hjemmesider som porno eller spillesider, kan det dog være et problem, da besøg på seriøse sider kan give konkurrenter og andre der ønsker at skade dig eller din virksomhed, vigtig information om virksomhedens projekter mv.

En VPN-forbindelse vil gøre det sværere for virus, ramsomware, og andre former for ondsindet programmer at angribe din computer eller mobile enheder.

En del VPN-udbydere scanner trafikken inden de krypterer den og sender den videre til dig eller dine medarbejdere. Dette giver et ekstra lag af sikkerhed, og du vil være ekstra beskyttet.

Kortsagt er en VPN-løsning et vigtigt til at beskytte dig selv og virksomheden når du eller dine medarbejdere er på farten. Desuden er dette et meget billigt værktøj, og flere udbydere har special tilbud og løsninger til virksomheder, da behovet er lidt anderledes end når du bruger internettet som privat person.

Du kan lære meget mere om VPN-forbindelser og de forskellige udbydere på vores søsterside privatlivsdoktor.dk

Vi hjælper dig gerne igang og installerer en VPN-løsning på dine mobile enheder. Bemærk at det er vigtigt ikke alene at beskytte din bærbare computer, men også dine andre mobile endheder, som tablets, smartphones mv., da hackere i højere og højere grad vender deres opmærksomhed må disse, da mange er mindre opmærksomme på sikkerheden på disse.

Kontakt os her, og lad os sende dig et skarpt tilbud.

  • Seneste indlæg
Forfatterinformation
Har arbejdet med IT i mere end 25 år, og har været med hele vejen til idag med mobildata og kunstig intelligens. Er uddannet cand. merc. fra CBS og har desuden studeret kommunikation. Ud over IT, eletronisk marketing arbejder jeg også med investering og økonomi og heruder fintech.

    Har arbejdet med IT i mere end 25 år, og har været med hele vejen til idag med mobildata og kunstig intelligens. Er uddannet cand. merc. fra CBS og har desuden studeret kommunikation. Ud over IT, eletronisk marketing arbejder jeg også med investering og økonomi og heruder fintech.