IT-hjælp til skarpe priser

Vi tilbyder en fuld palette af IT-service og EDB-hjælp i Høje Taastrup området til priser som ikke vil sprænge jeres budget. Vi tilbyder alle former for off-site og on-site ydelser hurtigt og professionelt til attraktive priser.

Hvis I har problemer eller vil tale om ændringer og ønsker så kontakt os med det samme.

Nedenfor har vi udvalgt nogle af de ydelser vi tilbyder

Netværk

Vi har stor erfaring i netværk, så hvis jeres netværk ikke længere fungerer optimalt, det er helt nede eller I har brug for et helt nyt netværk kan vi hjælpe jer.

Trådløse netværk bruges alle steder, men vi ser desværre mange steder hvor de ikke er sat optimalt op, hvilket både giver dårlig performance men  også er ødelæggende for sikkerheden. Vi både opsætter, vedligeholder og sikrer trådløse netværk.

Et veldokumenteret netværk gør fejlretning og vedligeholdelse både hurtigere, lettere og billigere ligesom at det øger sikkerheden.

Kort sagt så kontakt os hvis I har brug for at få løst et netværksproblem eller ønsker en gennemgang af jeres netværk.

Arbejdsstationer og mobile enheder

Vi hjælper med at opsætte nye arbejdsstationer og alle former for mobile enheder. Lige fra kraftige arbejdsstationer til den billigste smartphone.

Vi hjælper hele vejen fra indkøb til klargøring og installation, hvor vi altid tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

Desværre kommer mange computere og laptops med præinstalleret softwer og vi starter  ofte med at fjerne alt, som ikke skal bruges, da dette kan udgøre en unødig sikkerhedsrisiko.

Vi installerer al den software som skal bruges og optimerer så den kører bedst muligt.

Vi hjælper med at sikre at hver enkelt arbejdsstation og mobilenhed. Dette er især vigtig for mobile enheder, da de bruges mange steder og i mange forskellige miljøer.

Vi hjælper naturligvis også med at vedligeholde og løse problemer i tilfælde af de ikke virker.

Kort sgat hjælper vi hele vejen rundt og hvis har ønsker eller problemer så tøv ikke med at kontakte os.

Servere

Vi hjælper jer med jeres servere hele vejen rundt. Fra at afgøre om I har behov for en server eller om der er alternativer der er mere økonomiske.

Vi rådgiver omkring valg af server og indkøb af server. Vi hjælper med at installere serveren og at flytte data fra en evt. tidligere servere.

Vi hjælper naturligvis med at vedligeholde serveren og at sikre at der altid er backup, og at sikkerheden er i orden.

Hvis jeres server driller eller ikke virker så er vi naturligvis parat til at løse problemet og at få jer op at køre igen.

Kort sagt hjælper vi hele vejen rundt så kontakt os straks, da vi gælder os til at hjælpe jer.

Printere, eksterne harddiske og andre eksterne enheder

Skal I eller har I andre eksterne enheder som printere, eksterne harddiske hjælper vi med at indkøbe, installere og vedligeholde dem herunder hvis de ikke virker eller kan komme på nettet.

Det gælder også at installere adgang til dem på computere og andre enheder eller adgang ude fra.

Microsoft Office, Office 365, økonomiprogrammer mv.

Vi hjælper med Microsoft Office, herunder Word, Excel, Power Point og Access. Det kan være lige fra installation til udvikling og automationersing. Er der problemer eller ting som er generende afhjælper vi problemerne nemt og effektivt.

Kontakt os idag og lad os hjælpe jer.

E-mail, telefoni, internet og kommunikation

Vi hjælper med at få optimalt udbytte af jeres e-mail. Fra  at opsætte en enkelt Gmail konto til at have jeres egen mail server sørger vi for at alt kører optimalt.

Vi afhjælper alle former for e-mail problemer og at automatiskere eller tilpasse jeres e-mail kommunikation.

Også når det gælder IP telefoni hjælper vi med alt fra indkøb til opsætning og vedligeholdelse.

Vi hjælper med indkøb af mobiltelefoni, at opsætte den og at vedholde og optimere brugen af alle former for mobiltelefoni.

Det samme gælder jeres internetforbindelse. Vi hjælpe med indkøb, opsætning og hvis der er problemer.

Tøv ikke med at kontakt os hvis I har problemer eller at ønske at forbedre jeres kommunikation

Virus, malware, ramsomvare

Har uheldet har været ud og er I blevet inficeret med virus, malware ransomware eller en anden infektion, så hjælper vi jer med at få renset den eller de computere der er blevet inficeret.

Vi hjælper også med at forebygge imod fremtidige angreb, så I undgår at stå i samme situation i fremtiden.

Tøv ikke med at kontakte os hvis I har mistanke om at I er blevet ramt eller har grund til at tro, at jeres beskyttelse ikke er tilstrækkelig.

Andre IT-relateret problemer

Hvis I har andre IT-relateret problemer eller ønsker, så kontakt os allerede i dag. Vi har opnået en bred erfaring, men vi er heller ikke bange for at inddrage andre leverandører, hvis der er brug for ekstra kompetencer. Vi er i stand til at stille de rigtig spørgsmål.

Vi hjælper jer til at få maksimalt udbytte af den nyest informationsteknologi.

  • Seneste indlæg
Forfatterinformation
Har arbejdet med IT i mere end 25 år, og har været med hele vejen til idag med mobildata og kunstig intelligens. Er uddannet cand. merc. fra CBS og har desuden studeret kommunikation. Ud over IT, eletronisk marketing arbejder jeg også med investering og økonomi og heruder fintech.