Outsourcing

Det danske arbejdsmarked er blevet mere og mere presset og det bliver sværere at finde kvalificeret IT-folk og især programmører eller andre IT-specialister. Det eneste måde man kan få nogle på er at stjæle dem fra andre, hvilket betyder at man er nød til lokke med højere løn, flere fordele mv. Bagefter risikerer man så at andre gør det samme.

Det betyder mange ideer og projekter slet ikke gennemføres fordi der mangler den nødvendige kapital, at de ikke vil være rentable til den pris mv.

Derfor kan alternativet være at outsource denne del til andre lande som for eksempel Indien.

Fordele med vores outsorcing løsninger

Når du vælger en af vores outsourcing løsninger får du en fast IT-ekspert til en fast pris. Medarbejderen lærer jer at kende og I behøver ikke at starte helt fra bunden når nye funktioner eller løsninger skal udvikles. Prisen er også givet på forhånd så I ved præcist hvad der skal betales hver månede. Vores priser er endda meget overkommelige, så projekter der ikke før har været rentable vil pludselig blive rentable at gennemføre.

Vi sørger for alt det praktiske så I behøver ikke at tænke på a-skat, sociale ydelser mv. I får en fast faktura hver måned. Nemt og effektivt

Risici ved outsourcing

Der er også nogle risici forbundet med outsourcing. Da afstandene er store både kulturelle er der også stor risiko for misforståelser eller at der går for lang tid før at det opdages at opgaver ikke er blevet løst tilfredsstillende. Det er derfor vigtigt hele tiden at følge op og at kommunikere klart og tydeligt. Både for jeres skyld og for programmørens skyld.

Da programmøren ikke er fast ansat i virksomehden er der altid en risiko for at en dygtig vil springe videre til en anden virksomhed. Det er derfor vigtigt at alt er dokumenteret så en ny hurtig kan overtage opgaven. Dette burde naturligvis gælder når det gælder programmører ansatte i danske virksomheder men vi ser desværre ofte at dette er tilfældet.

Kort sagt kan risicien ved outsourcing nemt imødegås med omhyggelig planlægning god klar og tydelig kommunikation.

Vi hjælper dig til succes

Vi har mere end 20 års erfaring i outsourcing og brug af freelancere, så vi ved hvor man skal passe på og hvordan man sikrer sig at opgaverne bliver løst succesfuldt. Vi følger løbende op og har tæt kontakt til alle vores samarbejdspartnere, så vi kan gribe ind hvis der er ved at opstå problemer. Jeres outsourcing er derfor i gode hænder hos os.

blur-close-up-code-270557

Populære løsninger

Mange opgaver kan outsources effektivt og eneste begrænsning er de udenlandske medarbejdere ikke taler dansk. Denne del skal stadigvæk varetages af dansktalende personale. Nedenfor har vi samlet nogle eksempler på ogaver der kan outsources til jeres inspiration

  • Udvikling af webapplikationer
  • Udvikling af mobile apps
  • Udvikling af traditionelt software
  • Udvikling af database, Excel modeller mv.
  • Grafisk design og layout af kataloger, bøger mv.
  • Redigering af fotos, video, podcasts mv.
  • International markedsføring på sociale medier
  • Opsætning af servere, computere mv.
  • Seneste indlæg
Forfatterinformation
Har arbejdet med IT i mere end 25 år, og har været med hele vejen til idag med mobildata og kunstig intelligens. Er uddannet cand. merc. fra CBS og har desuden studeret kommunikation. Ud over IT, eletronisk marketing arbejder jeg også med investering og økonomi og heruder fintech.