Udvikling

Vi har store erfaring i softwareudvikling og kender faldgrubberne ved software projekter. Vi kan være med hele vejen fra  udarbejdelse af kravspecifikationer, over valg af platform og strategy til udvikling og implementering.

Vi hjælper med at tage hensyn til økonomi, og at vælge løsninger der giver det bedste udbytte for vores kunder. Ved at være lidt kreative og lidt åbne over for mulighederne er det ofte muligt at finde løsninger til priser, der er overkommelige for de fleste.

Vi tager gerne en snak jer om mulighederne så kontakt os via kontaktformularen og lad os tage en snak.

Traditionel softwareløsninger

Skal løsningen kun bruges af virksomheden selv kan traditionel software udvikling være en god løsning. Den giver adgang til alle resourcer som stregkode læsere og andet udstyr er koblet på computerne. Tidligere har der også været flere ting man kunne gøre og som det ikke har været muligt at gøre ved de andre tilgange, men efterhånden de har udviklet sig, er forskellene blevet langt mindre.

Mobile apps

Mobile apps er især hvis din løsning primært skal bruges af mobile brugere. I mange tilfælge kan en webløsning med responsive design klare løsningen, men vil du gerne have adgang til resourcerne på mobilen, billeder, filer mv, er en mobil app løsningen.

Web løsninger

Det er blevet mere og mere interessant med en webbaseret løsning. Udviklingen kan ofte gå hurtigere og det er efterhånden muligt at gøre det samme som ved en mere traditionel løsning. Samtidig kan man med responsive design sikre at den kan bruges både internt i virksomheden og eksterne samt from alle platforme fra traditionelle PC’er over tablets til smartphones.

home1

Rapid Development værktøjer

Med værktøjer some Scriptcase og PHPRad er det blevet nemt og hurtigt at udvikle webbaseret løsninger der kan bruges både internt som eksternt og på mobile enheder. Kontakt os via kontaktformularen og lad os se på dine ønsker og behov.

Med Rapid Development værktøjer er det nemt, hurtigt og biligt at udvikle skræddersyet løsninger som

  • Intranets og extranets
  • CRM systemer
  • Produktdatabaser
  • Kvalitetstyring
  • HR-løsninger
  • OG meget mere
  • Seneste indlæg
Forfatterinformation
Har arbejdet med IT i mere end 25 år, og har været med hele vejen til idag med mobildata og kunstig intelligens. Er uddannet cand. merc. fra CBS og har desuden studeret kommunikation. Ud over IT, eletronisk marketing arbejder jeg også med investering og økonomi og heruder fintech.