IT-Rådgivning

Vi har i mange år arbejdet med IT til mindre og mellemstore organisationer og vi har opbygget stor erfaring i brug af IT som et effektiv værktøj til at bidrage jeres mål og gøre dagligdagen lettere.

Hos os får du altid uafhængig rådgvining, da vi ikke er afhængige af bestemte leverandører og kan derfor vælge den leverandør og teknologi der er optimal for jer.

Vi kan både komme med generelt input og ideer til fuld installation og implemtering af IT-løsninger.

Derfor kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular og lad os tage en snak om jeres ønsker og behov.

Analyse & strategy

Desværre ser vi at mange mindre mellemstore virksomheder ikke har en overordnet IT-strategy. I stedet bliver løsninger købt lidt ad-hoc som behovet opstår og ofte lidt efter hvad en smart sælger kan overbevise ledelsen om at købe.

Vi hjælper med at sætte jer i føresædet, så I har en strategi, der understøtter organisationens generelle strategi.

Implementering

Vi hjælper ikke bare med at udvikle strategien, men også med at føre den ud i livet. Vi er vant til ikke bare at løse de teknikske udfordringer men at hjælpe medarbejdere til udnytte løsningen optimalt

camera-coffee-composition-1509428

IT er nøglen til fremtidig succes

IT er en vigtig brik i din fremtidige succes. Den giver både muligheder for at arbejde mere effektiv, men også mulighed for at tilbyde ekstra services til kunder, leverandører og andre interessenter. Nogle faktorer man bør tage i betragtning er:

  • Cloud løsninger vinder frem
  • Sikkerhedstruslerne ændrer sig løbende
  • Kunsting intelligens og maskinlæring
  • Dataanalyse og management
  • Crypto- og blockchain teknologi
  • Mobilitet
  • Seneste indlæg
Forfatterinformation
Har arbejdet med IT i mere end 25 år, og har været med hele vejen til idag med mobildata og kunstig intelligens. Er uddannet cand. merc. fra CBS og har desuden studeret kommunikation. Ud over IT, eletronisk marketing arbejder jeg også med investering og økonomi og heruder fintech.