Google løsninger

Google er ikke længere kun en søgemaskine, men har i dag en lang række løsninger som er perfekte til mindre og mellemstore løsninger. Måske er den mest kendte Gmail, Google Drive og Google Docs,  Men der er også der deres kalender, Contacts, Google Sheets og Slides og ikke at nævne Chormebook og Android. Endelig er der også Google Cloud.

Det betyder at rigtig mange i dag kan drive deres virksomhed på en ren Google platform. Da de fleste Google løsninger i basis versionen er gratis, kan du ofte spare mange penge ved at vælge at basere din virksomhed på Google løsninger. Især iværksættere kan spare værdifuld likviditet ved at vælge en Google løsning.

Vi hjælpe dig med at få det hele sat op og at arbejde samme. Brug vores kontaktformular og lad os få en snak om mulighederne.

Kommunikation

Med værktøjer som Gmail, Contacts og Messenger kan Google dække de flestes behov for kommunikation. Du kan endda tilkøbe dit eget domæne så du ikke længere bruger en Gmail konto, men dit eget domæne.

Vi hjælpde dig med at opsætte, tilpasse og vedligeholde løsningen.

Kontorløsninger

Med løsninger som Google Drive, Docs, Sheets og Slides kan du reelt drive det meste af din virksomhed med Google Løsninger. Samtidig får du adgang til uanset hvor du befinder dig. Du behøver kun en internet adgang.

Vi hjælper dig i gang med at arbejde med Google’s kontorløsninger, at vedligeholde dem og ting som backup mv.

Organisation

Med værktøjer som Google Calendar, Contacts, Keep og Forms har du en lang række værktøjer til rådighhed, du kan bruge til at organisere dine data, din dag og indsamle data

Vi hjælper dig i gang og med at binde det hele sammen.

google_apps

Mange muligheder

Mange er slet ikke klar hvor mange muligheder der er med Google og hvis du har brug for ekstra data og funktioner kan du tilkøbe G Suite. Kontakt os via vores kontaktformular og lad os kigge på dine behov.

Mindre kendte apps omfatter:

  • Keep: værktøj til noter mv.
  • Analyse: lave dine egne online spørgeskemaundersøgelser
  • Sites: lav dit eget intranet til at arbejde sammen med medarbejdere og kunder
  • Vault: beskyt dine data
  • Mobil: Administrer alle dine virksomheds mobiltelefoner
  • Seneste indlæg
Forfatterinformation
Har arbejdet med IT i mere end 25 år, og har været med hele vejen til idag med mobildata og kunstig intelligens. Er uddannet cand. merc. fra CBS og har desuden studeret kommunikation. Ud over IT, eletronisk marketing arbejder jeg også med investering og økonomi og heruder fintech.