Infrastruktur

De fleste virksomheder har brug for infrastruktur i form af netværk, routere og servere. Vi hjælper med at afdække virksomhedens behov, at få strategien implementeret og at vedligeholde infrastrukturen.

En af de helt store faktorer at tage i betragtning når det gælder infrastruktur er sikkerhed. Vi hjælper med at finde løsninger der yder maksimal sikkerhed helt fra det yderste forsvar til de enkelte medarbejdere og enheder.

Desuden betyder den tekniske udvikling at det er nødvendigt at overveje om infrastrukturen er tidssvarende, eller det er på tide at tænke helt anderledes.

Vi hjælper hele vejen rundt og har en stor erfaring at trække på. Kontakt os via vores kontaktformular lad os se på hvordan I får den mest effektive infrastruktur.

Gennemgang af nuværende inftrastruktur

Efterhånden kan din nuværende infrastruktur have mange år på bagen og tit har man bare gjort som man plejer. Ofte kan den være en god ide at se på med friske øjne. Både for at optimere det, men også når det gælder sikkerhed og daglige rutiner.

Sikkerhedstjek

Lad os gå igennem dit netværk, servere mv. igennem og tjekke om sikkerheden er i orden. Mange tror at de er sikker men ofte er der simple ting som mangler. Ting der er nemme og hurtige at løse.

bandwidth-close-up-connection-1148820

Fremtidens infrastruktur

Teknologien ændrer sig meget hurtigt og når det gælder intrastruktur kan der forventes store ændringer og allerede nu er der mange spørgsmål der skal overvejes. Lad os give nogle eksempler neden for.

  • Clound løsninger: Er det optimalt at løse opgaven internt eller skal den købes ad-hoc?
  • Telefoni: Skal der stadigvæk bruges det traditionelle eller måske skiftes til mobil telefoni?
  • 5G: Giver helt nye muligheder når det gælder adgang til internettet. Måske vil nogle virksomheder opgive at bruge det traditionelle netværk.
  • Sikkerhed: Sikkerhed vil komme i fokus på alle niveauer.
  • Seneste indlæg
Forfatterinformation
Har arbejdet med IT i mere end 25 år, og har været med hele vejen til idag med mobildata og kunstig intelligens. Er uddannet cand. merc. fra CBS og har desuden studeret kommunikation. Ud over IT, eletronisk marketing arbejder jeg også med investering og økonomi og heruder fintech.