Microsoft Office løsninger

Vi har stor erfaring i Microsoft løsninger da vi har været med lige siden starten. Mange bruger Microsoft løsninger men få aldrig udløst potentialet for produktivitetsgevinster ved at udnytte alle funktionerne i produkterne.

Vi hjælper med at finde de rigtige løsninger til netop jeres behov. At installere dem men også at automatisere og udnytte dem fuldt ud så I får fuld udbytte af jeres investering.

Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular og lad os diskutere jeres ideer, ønsker og behov.

Vælge den mest økonomiske løsning

Microsoft tilbyder i dag en bred vifte af løsninger fra rene cloudløsninger til de helt traditionelle løsninger og Microsoft dækker i dag alle de mest udbredte platforme. Udvalget er derfor stort og da Microsft også har flere licenstyper, kan det ofte være svært at vælge den rigtige løsning til lige præcist jeres behov.

Vi hjælper med at få afdækket hvilket behov I rent faktisk har. Herunder hvilke behov I forventer at have i fremtiden. Ud fra behovsanalysen hjælper vi med at vælge den løsning der giver jer bedst muligt i forhold til jeres budget.

Vi implementer den valgte løsning

Når den rigtige løsning er valgt hjælper vi med at få installeret og implementeret løsningen. Vi sørger naturligvis for  opsætte alt så I får størst muligt udbytte og at der bliver taget backup og at I er beskyttet bedst muligt sikkerhedsmæssigt.

Vi hjælper jer naturligvis også til at få størst muligt udbytte i jeres daglige arbejder og løbende at vedligeholde løsningen

Udvikling og tilpasning

Alle Microsoft produkter har en lang række værktøjer til udvikling, automatisering og tilpasning. Vi har stor erfaring i at bruge disse værktøjer og at lave tilpasning, der automatiserer en lang række opgaver som ellers ville tage lang tid. En automatisering vil ikke alene føre til større effektivitet, men også færre fejl.

Synes I at I bruger for meget tid på repetive opgaver så lad os tage en snak om hvordan vi kan effektivisere arbejdet og automatisere opgaverne. Kontakt os via vores kontaktformular og lad os se på hvordan I kan arbejde mere effektivt

coffee-data-device-1080849

Eksempler på Office løsninger

Nedenfor er der nogle eksempler på hvordan Microsoft produkter kan bruges til at automatisere og gøre det daglige arbejde mere effektivt.

  • Word: Automatisk trække data fra database til breve, rapporter mv.
  • Excel: Trække data fra internettet til beregninger, økonomiske modeller mv.
  • Power Point: Tække data til diagrammer fra Excel eller internettet
  • Access: Oprette opgave specifikke database og rapporter
  • Outlook: Integration med andre systemmer til at automatisere kommunikation mv.
  • Generelt: Mulighederne er i virkeligheden ubegrænset så kontakt os og lad os se på mulighederne
  • Seneste indlæg
Forfatterinformation
Har arbejdet med IT i mere end 25 år, og har været med hele vejen til idag med mobildata og kunstig intelligens. Er uddannet cand. merc. fra CBS og har desuden studeret kommunikation. Ud over IT, eletronisk marketing arbejder jeg også med investering og økonomi og heruder fintech.