Cloud løsninger

Det bliver mere og mere almindelig for mindre og mellemstore virksomheder at benytte cloudløsninger. Vi hjælper dig med at analysere om du bør bruge vælge en cloudløsning frem for en mere traditionel løsning. Når beslutningen er taget hjælper vi med at vælge den rigtige leverandør og at implementere løsningen i din organisation.

Vi hjælpe dig med at for det største mulige udbytte af dit valg af cloudløsning samt hjælpe dig med at sikre dig hvis uheldet skulle være ude. Kort sagt vi er med hele vejen i processen.

Fordele med cloudløsninger

Cloudløsninger har opnået stor udbredelse de seneste år. For kunderne er der nogle meget attraktive fordele og mange udbydere kan også se fordele ved at udbyde deres løsninger som en cloudløsning. For kunderne  er de vigtigste fordele at man typisk kan nøjes med at betale et månedligt abonnement, så store startinvesteringer undgås.

Desuden kan der ofte skrues op og ned for hvor mange konti man bruger, ligesom man slipper for omkostninger til vedligehold mv. Da løsningerne ofte er web baseret får man adgang til løsningen uanset hvor brugeren befinder og hvilken enhed der benyttes.

Risici ved cloudløsninger

Ud fra ovenstående kan man let tro at en cloudløsning er den idelle løsning, men der er også risici og ulemper man skal tage med i sine overvejelser. Ved en cloudløsning lægges virksomhedens data i andres hænder og derfor er det vigtigt at der bliver passet godt for dem.

Desuden skal man være klar over at hvis man ikke længere betaler for servicen mister adgangen til dataenen og omvendt kan det samme ske hvis udbyderen må lukke eller går konkurs.

Vi hjælper dig til succes

Som sagt er der mange fordele ved at benytte en cloudløsning, men også nogle faldgrupper. Ved hjælper dig med at  opstille krav til hvad løsningen skal kunne, at undersøge de forskellige udbydere, at udvælge og implementere.

Men vi hjælper dig også med backupstrategier og at beskytte dine data, så du altid har adgang til dem selv om dit abonnement udløber, udbyderen går konkurs mv.

Kort sagt vi søger for at du er gode hænder.

Kontakt os via vores kontakt formular og vi hjælper dig sikkert i hus

53641480_m

Populære løsninger

Markedet er i dag fyldt med cloudløsninger og vi hjælper dig at finde vej igennem alle de mange løsninger.  Vi kan eksempelvis nævne nedenstående, men vær klar over at der er mange flere interessant på markedet.

  • Kontorpakker: Microsoft Office 365, Google Docs, mv
  • Regnskab: Dinero, E-conomic, Visma, Microsft mv.
  • CRM: SuperOffice, Simply CRM, WebCRM mv.
  • Storage: Microsoft OneDrive, Google Drive, DropBox mv.
  • Operativsystemer: Microsft Azure, Amazon Web Service, Google Cloud mv.
  • Seneste indlæg
Forfatterinformation
Har arbejdet med IT i mere end 25 år, og har været med hele vejen til idag med mobildata og kunstig intelligens. Er uddannet cand. merc. fra CBS og har desuden studeret kommunikation. Ud over IT, eletronisk marketing arbejder jeg også med investering og økonomi og heruder fintech.