Sikkerhed

Sikkerhed er i dag en central del af hvilken som helst  organisation eller virksomheds brug af informationteknologi. Truslerne kommer i dag fra mange sider og ofte er tekniske løsninger ikke tilstrækkelige. Det er lige så vigtigt at informere og træne medarbejdere og andre der har relation til virksomheden eller organisationen i at være på vagt.

Vi hjælper dig hele vejen rundt. Fra at installere og konfigure sikkerhedsløsninger til at træne medarbejderne i hvad de skal være opmærksom på . Kontakt os via vores kontaktformular og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi sørger for at du har paraderne oppe

Den bedste er naturligvis at forebygge. Vi hjælpe dig med at opsætte firewalls, installere antivirus, at der er backups, at alt er opdateret med de seneste sikkerhedsopdateringer, at der bruges VPN når medarbejderne er uden for virksomheden mv. Kort sagt alle de værktøjer der kan beskytte dig fra at uvedkommende roder rundt i dine systemer.

Vi hjælper dig når skaden er sket

Er skaden først sket er det vigtigt at få ryddet op og lukket alle mulige potentielle bagdøre. Vi hjælper dig med at få ryddet op og at få begrænset skaden. Det er naturligtvis vigtigt at få taget hånd om hvad der i første omgang var skyld i indbruddet. Har en hacker først fundet et hul vil han naturligvis forsøge igen og igen. Vi får installeret den nødvendigt software og hardware til det ikke lykkedes igen.

Den menneskelige faktor

Uanset hvor mange sikkerhedssystemer der bliver sat op, vil de ikke kunne stoppe potentielle hackere hvis medarbejdere og andre der bruger virksomhedens systemer ikke er opmærksomme på potentielle trusler. Vi hjælper med at informere medarbejderne og at træne dem i at være forsigtige.

architecture-building-camera-374103

Eksempler på trusler

Der findes et utal af sikkerhedstrusler og nedenfor vil vi nævne et udpluk af de mest almindelige. Husk du kan altid kontakte os via vores kontaktformular hvis du gerne vil have hjælpe.

  • Phishing: Forsøger at narre dig ved at se ud som om nogen du stoler på.
  • RAnsomware: Krypter dine data og kræver en løsesum for at dekrypter dem
  • Hacking: Forsøger at bryde ind for at stjæle oplysninger eller koder
  • Spyware: Overvåger dig i baggrunden for at opsamle brugbare oplysninger
  • Virus: Inficerer dine computer og bruge den til at sprede sig til andre
  • Misbruger dit navn: Bruger din virksomheds navn til at virke trodværdig
  • Seneste indlæg
Forfatterinformation
Har arbejdet med IT i mere end 25 år, og har været med hele vejen til idag med mobildata og kunstig intelligens. Er uddannet cand. merc. fra CBS og har desuden studeret kommunikation. Ud over IT, eletronisk marketing arbejder jeg også med investering og økonomi og heruder fintech.