Automatisering

Ofte gør vi de samme ting igen og igen, hvilket ikke er særligt effektivt og også åbner for fejl og forglemmelser.  Desuden åbner automatisering for nye muligheder, som man ikke har tænkt over eller har syntes ville være for omfattende hvis man skulle gøre det manuelt.

Vi har arbejdet med mange forskellige automatiseringsopgaver og har erfaring med en lang række værktøjer. Kontakt os via vores kontaktformular og lad os se på hvordan vi kan hjælpe jer til at arbejde mere effektiv.

Microsoft Office

Microsoft office har et complet programmeringssprog, så der er rigtig mange muligheder for at automatisere opgaver der gentages regelmæssige. Desuden kan der laves integration med databaser mv. så der kan trækkes data fra  databaser og internettet.

Vedligeholdelse

En lang række vedligeholdelse opgaver kan med fordel automatiseres. Det kan for eksempel være backup, sikkerhed og privatlivsorienteret som for eksempel at slette cookies regelmæssigt.

Det kan også være overvågning af servere, hjemmesider eller funktioner på en hjemmeside. For eksempel om en formular virker, om svar tider er tilfredsstillende.

Indsamling af data

Vi har stor erfaring i at indsamle data fra hjemmeside og andre datakilder og at gemme disse data i virksomhedens egen database. De kan for eksempel være kurser fra børser rundt om i verden, priser fra konkurrenters hjemmesider mv.

Kun fantasien sætter grænsen

Der er i dag så mange muligheder for at automatisere opgaver i virksomheden, så det er kun fantasien der sætter grænsen for hvad der kan lade sig gøre.

Har I en opgave som I gerne vil automatisere så kontakt os og vi vil se på hvilke muligheder der er. Kontakt os via vores kontaktformular her

what-wa-can-do

Eksempel på værktøj

Winautomation er et glimrende eksempel på et værktøj til at automatisere opgaver på dine computer og vi har i tiden brugt det til at løse flere opgaver for vores kunder. Kontakt os og hør hvilke muligheder der er

  • Automatisere programmer på din computer
  • Automatisere opgraver på din hjemmeside
  • Automatisere e-mail opgaver
  • Automatisere Chrome, Firefox og Internet Explorer
  • OCR funktioner
  • Og mange flere muligheder
  • Seneste indlæg
Forfatterinformation
Har arbejdet med IT i mere end 25 år, og har været med hele vejen til idag med mobildata og kunstig intelligens. Er uddannet cand. merc. fra CBS og har desuden studeret kommunikation. Ud over IT, eletronisk marketing arbejder jeg også med investering og økonomi og heruder fintech.