Hvem er vi?

Vi er en professionel IT-service virksomhed, der hjælper mindre og mellemstore virksomheder eller organisationer med at få succes i deres brug af IT.

Vi har opbygget en stor erfaring i brugen af IT af mindre og mellemstore organisation og har stor disses problemstillinger.

Vi er uafhængige af leverandører og platforme. Derfor kan vi koncentrere os om at finde den allerbedste løsning for netop jer uden at skelne til hvilken leverandør, der giver os den bedste forhandler rabat.

Vi har et stort netværk, så opgaver vi ikke selv løser kan vi hurtigt finde troværdige og stabile partnere til at løse og vi kan arbejde som projektkoordinatorer på jeres vegne.

Vores filosofi

Vores udgangspunkt er først og fremmest jeres behov, ønsker og forretningsgangne og selvfølgelig også jeres resourcer.

Desuden er vi ikke så meget til buzzwords. Vi prøver at finde gode solide løsninger og at holde tingene simple og nede på jorden og at se hvad den enkelte teknologi kan tilføje af værdi for vores kunder.

Det kan lyde lidt som en cliché, da IT-branchen har ændret sig konstant, men netop nu står vi over for mange spændende forandringer. Forandringer der brugt rigtigt åbner for en lang række muligheder, men som også kræver at man tør tænke kreativt og udfordre indgroede vaner. Det er netop hvad vi gør hver dag for vores kunder.

Vi hjælper med at få maksimal udbytte af alle de nye muligheder og vi hjælper hele vejen rundt.

Vi er med hele vejen

Vi hjælper fra starten med at udarbejde en IT-strategi eller at justere jeres eksisterende. Som sagt er der mange spændende muligheder, men at skal de udnyttes maksimalt kræver det at man har en klar idé om hvor man vil hen og hvordan man kommer der over. Ellers vil man nemt kunne springe fra teknologi og teknologi og mellem den ene løsning til den anden. Vi hjælper med at holde jer på sporet.

Vi hjælper med at implementere strategien. Nogle ting står vi selv for, og i andre tilfælde hjælper vi med at købe tjenester og produkter ude i byen. Eksempelvis hvis der skal trækkes nye kabler hjælper vi med at fortælle elektrikkeren hvad der skal laves mv.

Vi hjælper også med at vedligeholde løsningen og læbende at optimere og forbedre jeres løsning. Ofte er der store gevinster at hente ved løbende at optimere og forbedre et eksisterende system.

Vi hjælper selvfølgelig også med hele tiden at holde jer sikker, og netop sikkerhed er helt af de helt store udfordringder for mange mindre og mellemstore virksomheder.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular hvis du har spørgsmål og vi er altid klar til at tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

  • Seneste indlæg
Forfatterinformation
Har arbejdet med IT i mere end 25 år, og har været med hele vejen til idag med mobildata og kunstig intelligens. Er uddannet cand. merc. fra CBS og har desuden studeret kommunikation. Ud over IT, eletronisk marketing arbejder jeg også med investering og økonomi og heruder fintech.